7 verborgen tekenen dat uw huwelijk is gedoemd

Terwijl sommige koppels gemakkelijk kunnen zeggen of hun relaties uiteindelijk eindigen, proberen anderen eindeloos een dood paard te doen herleven en haar weer te laten gaan, niet begrijpen dat hun vakbond gedoemd is.

Expert doei van het bureau Dating Scout Selia Schweier gelooft dat vaak mannen en vrouwen geen aandacht schenken aan de verborgen signalen die het gezin binnenkort zal ophouden, en ze minor te bestaan. Ondertussen kunnen ze zelfs luider spreken dan grote misdrijven zoals verraad of compatibiliteitsproblemen in bed.

Ik ben het met deze en advocaat Stephen Mengel eens. Hij benadrukt dat de pasgetrouwden vaak genieten om elkaar te ondersteunen, ongeacht wat kamagra 100mg er gebeurt, maar nog steeds uiteengaat in een maand, twee, zes maanden…

Vertel me wat je moet letten als je denkt dat de echtscheiding onvermijdelijk is.

Alle manifestaties van vrijgevigheidsvrouw ontmoet voorzichtigheid

Als je favoriet voldoet aan frases in de geest «Wel, wat heb je deze keer gedaan??» of «Waarom ben je plotseling zo schattig?» — Haast je om te feliciteren: je hebt problemen met vertrouwen, en al heel lang.

Selia Savier beweert dat in het geval dat de vrouw op airconditional geen man en enige pogingen in acht neemt om een ​​aangename manipulatiemethoden te maken, twijfelt het zelf en projecten interne angsten voor relaties.

Hetzelfde werkt in de tegenovergestelde richting: de partner heeft je zojuist alleen gekocht dat de DLC is vrijgegeven voor een nieuw spel, en je gokt met wie, naast jou, ze ‘s avonds doorbrengt. Denk aan als je nu allemaal bent.

Nadelen en misductes worden redenen voor boze grappen

Oké, als je eens een andere grap over het feit dat iemand uit je de tas op het werk of aangeworven stop vergeten is, — Je hebt de spanning verzwakt.

Als dit gedrag echter niet stopt en dan worden ze getraind in bijtende satire — Misschien is de partner boos op je, maar wil Ware emoties verbergen met de hulp van passieve agressie. Onthoud dat goede huwelijk — Dit is geen oneindige buffonade van plezier voor, en de Unie van twee adequate persoonlijkheden, klaar om elkaar op een moeilijk moment te ondersteunen.

Geconfronteerd met passieve agressie — Voel je vrij om

te zeggen over deze vrouw. Ik zag een verlangen naar onnodige zwarte humor — Afstammeling dan je zo ongelukkig bent dat je geen verontwaardiging kunt tegenhouden en erover kunt praten met een partner.

Jij en mijn vrouw zijn niet geïnteresseerd in elkaar

Nou ja, ja, de partner heeft een toename van het kantoor, ze vond een droomauto, gaf terug naar de giftige leraar van uw kinderen bij de ouderbijeenkomst. Dit alles is geweldig — Geef je gewoon om. Je denkt waarschijnlijk dat je je vrouw langs en tegenover kent, omdat het de hele tijd is. Hoe kan ze een jaar of twee veranderen?

Schweier benadrukt: mensen de hele tijd leren nieuw te zijn, nieuwe gezichten op zichzelf te openen, en het is heel gemakkelijk om het moment te missen wanneer je zo anders zult zijn dat er geen liefdevolle man en vrouw zijn, die door zoveel coole ( en niet erg) tijdens familielunchmomenten van het leven, en andere mensen.

Expert op datums merkt ook op dat interesse belangrijk is in relatie. Hoe vaak je van elkaar leert, wat er nieuw is gebeurd in de dag, welke droom van wat bang is, hoe gemakkelijker het zal zijn om te manoeuvreren in geval van problemen in relaties.

Niemand van jullie en denkt niet om een ​​compromis te maken

Jij en je vrouw zijn geen helften — Zij, zoals Ranevskaya zeiden, zijn er alleen perziken en… Sedaal. Je hebt het recht om geïnteresseerd te zijn in verschillende dingen, elkaar afzonderlijk ontmoeten, hou niet van wat een van jullie. En dit is normaal.

Alleen dat als het blijkt dat u niet tot een algemene beslissing komt, — de poppen zijn aan het dansen. Wil tussen jou en dan was alles soepel? Ter wille van alle heilige, leer je verlangens uit en maak compromissen. Je bent geen antagonisten uit de komische, die de hele tijd, geen rivalen, maar partners moeten concurreren — Onthoud dit.

Als het blijkt dat je een paar dagen in een nabijgelegen stad met vrienden wilde vertrekken, en je vrouw je op een date zou bellen, probeer dan te achterhalen hoe je u kunt doen, zodat de belangen niet lijden.

Jij of een vrouw vecht helemaal niet voor je interesses

De achterkant van de relatie in trimmen is dat jij of mijn vrouw gemakkelijker in overeenstemming is met alle argumenten, in plaats van hun comfort te verdedigen.

De auteur van het boek Lore: benut je verleden om je toekomstige Jegestheld Schneider opmerkt dat het nadeel van ongemakkelijke vragen kan leiden tot ernstige problemen op de lange termijn.

In conflicten geboren algemeen welzijn: ze laten je je paar als een team laten groeien, — Benadrukt Schneider.

Waarheid is eenvoudig en betrouwbaar als het Zwitserse horloge: observeer de balans als het gaat om serieuze geschillen en discussies, — Het zal je paar helpen om drijvend te blijven.

Je kunt uit elkaar gaan, in plaats van samen

Ja, soms is het aangenaam om in stilte te zitten, je favoriete boek te lezen of nog steeds naar de film te gaan, die ik de hele tijd ontlast.

Tegelijkertijd merkt een expert op relaties van de relaties van Eharmony Ginny Assimos dat als jij en mijn vrouw en vaker in verschillende richtingen verspreiden, genieten van nachten, uit elkaar doorgebracht en reünie overstaat, het is de moeite waard om erover te praten.

Misschien heb je samen te veel tijd doorgebracht en wil je nu van elkaar ontspannen. Het is van nature.

De reden voor zorg vindt plaats wanneer u elkaar niet wilt zien, omdat u op het onbewuste niveau begrijpt: met uw relatie is het duidelijk iets mis. Neem de tijd om te praten en schat wat je wilt gaan als een paar.

Je ruzie voor iedereen

Consultant over relaties en schrijver Audrey Hope benadrukt dat vaak mensen die duidelijke problemen hebben in relaties die met hen demonteren, niet in verlegenheid gebracht door vrienden en kennissen.

Dit is een teken dat Partners niet langer zorgen voor het welzijn van het gezin en er is een wederzijds afkeer, omdat moeilijkheden zo kunnen worden voorkomen dat een man met een vrouw eenvoudigweg de wederzijdse irritatie niet kan beperken en doen zonder bijtende opmerkingen.

De regel is hetzelfde als in situaties waarin een van jullie de spot maakt van anderen: vind de kracht om de situatie te bespreken, en beter — Vertrouwen familie psychotherapie.

Hij zal helpen begrijpen dat nu niet zo is met je vakbond, en als je niet langer de zichtbaarheid van het gezin niet kunt ondersteunen, geeft scripts voor pijnloze uitgang van relaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sitemap

Login

LOGIN TO ACCESS YOUR STUDENT DASHBOARD AND CLASSES.

Already logged in? Go to your student dashboard>>